Familiebedrijf met
aanpakkers-
mentaliteit

Jan Snel

De geschiedenis van Jan Snel

Al 60 jaar ervaring

Snelheid en aanpakkersmentaliteit. De twee kernwoorden waarmee onze klanten Jan Snel typeren. 60 jaar geleden zag Jan Snel de mogelijkheid om het rondrijden van melkbussen uit te breiden tot containers tot aan het zelf produceren van units. Kansen werden met beide handen aangepakt, waardoor in combinatie met het verder ontwikkelen van het bouwsysteem Jan Snel is uitgegroeid tot een volwaardig modulair bouwbedrijf. In de afgelopen 60 jaar hebben wij veel ervaring op mogen en kunnen doen. Hierdoor kunnen wij samen met u komen tot de meest unieke en duurzame huisvestingsoplossingen, en dat ook nog eens razendsnel. Uw ambitie staat voorop en daar zet iedereen bij Jan Snel zich volledig voor in.

Flexibel bouwen

Onze 60 jaar ervaring vindt u terug in onze manier van denken en doen, maar vooral in onze aanpak, kwaliteit en snelheid van bouwen. Door uw wensen met onze mensen, middelen en flexibiliteit te combineren komen we tot de meest verrassende oplossingen in een verbazingwekkende doorlooptijd. Bij Jan Snel zijn we continu bezig met het optimaliseren van onze processen. Op deze manier streven wij in elke stap naar meerwaarde voor u als klant. Door flexibel te bouwen scheppen we in een vloeiende beweging ruimte, passen we deze aan en geven we deze na gebruik weer terug. Daarmee behoort duurzaamheid tot de essentie van wat we doen. Daag ons uit en u zult versteld staan!

1960

Start van het bedrijf Jan Snel door Jan en Bets Snel met het rondrijden van melkbussen. Dit werd de komende jaren uitgebreid naar unitbouw.

1994

Jan Snel jr., Harry van Zandwijk en Jacqueline van Zandwijk gaan Jan Snel bv leiden.


Geschiedenis van Jan Snel

2001

Jan Snel doet acquisities die zorgen voor een forse uitbreiding van de modulaire bouw.

2009

Opening productie locatie Hulst om vandaar uit Zuid-Nederland en de Belgische markt nog beter te bedienen.


Geschiedenis van Jan Snel

2010

Het 50 jarige bestaan. Hier wordt uitgebreid bij stilgestaan met relaties en medewerkers

2014

Start met de bouw van grotere permanente huisvesting. Hiermee zet Jan Snel een eerste stap naar de grote, modulaire projecten


Geschiedenis van Jan Snel

2018

Opening productielocatie Eemshaven om de markt in Noord-Nederland en Duitsland beter te bedienen

2019

Met onder andere de bouw van ''Startblok Elzenhagen'' zet Jan Snel grote stappen in de ambitie 100% circulair te ondernemen. De woningen zijn volledig duurzaam gebouwd en voldoen aan de BENG-eisen.


Geschiedenis van Jan Snel

2020

Jan Snel bouwt met 60 jaar ervaring snel, modulair en circulair over de hele wereld. 

Geschiedenis van Jan Snel

Wendy van Duijnhoven - Marketing & Communicatie Manager

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement