Onze dienstverlening

Wij bouwen niet alleen, maar we doen nog meer, veel meer. Wij geloven in totaaloplossingen. Van bouwen tot volledig transport. Van sanitair tot verlichting. Van vloerbedekking tot aankleding. Van kabelmanagement tot klimaatbeheersing en van projectmanagement tot inhuizen. Wat uw wens ook is, wij realiseren het; kwalitatief en snel! De mogelijkheden zijn eindeloos. If you can dream it, we can build it. We staan nooit stil, kijken altijd vooruit. Hoe kunnen we u ook in de toekomst blijven ontzorgen?

 Jan snel

We ontzorgen onze klanten volledig

Geen Gezeur Garantie

Bouwen met Jan Snel is bouwen zonder zorgen. Standaard is onze Geen Gezeur Garantie. Deze zorgt er onder andere voor dat we telkens in nieuwe segmenten gevraagd worden. Want als opdrachtgever heeft u nergens omkijken naar én geen gezeur aan u hoofd. Afspraak is afspraak en meerkosten zijn uit den boze. Bouwen is weer leuk als u met Jan Snel aan de slag gaat.

Onestopshop

Bij Jan Snel houden we van korte lijnen. We doen wat we beloven en beloven wat we doen. Voor ons zo normaal dat we het bijna niet als een ‘extra service’ zien. Zo zijn we gewoon. Onze organisatie is ontzettend plat, waardoor we erg snel kunnen schakelen. We gebruiken daarbij een nuchter Hollands boerenverstand, waardoor we projecten sneller en slimmer kunnen uitvoeren dan anderen. Alles, wat er komt kijken bij een bouwproject kunt u bij ons neerleggen. We zeggen zelden ‘nee’. Dat werkt voor veel opdrachtgevers erg fijn, omdat er nog maar één aanspreekpunt is.

Jan Snel in cijfers

350

Er werken 350 medewerkers bij Jan Snel

140

Jan Snel heeft in 2018 €140 miljoen euro omzet behaald

10

Jan Snel beidt 10 verschillende type huisvesting aan

2018

Jan Snel heeft in 2018 225.800 m2 huisvesting gecreëerd.

Meubelverhuur

Een van de grote voordelen van flexibel bouwen is de snelheid, waarmee tijdelijke huisvesting kan worden gerealiseerd. Om opdrachtgevers totaal te ontzorgen verzorgt Jan Snel ook vaak de projectinrichting. Een tijdelijk gebouw wordt dan compleet ingericht opgeleverd, klaar voor gebruik. Van de 50 tot 60 units die wekelijks bij Jan Snel de deur uitgaan, is ruim 80% gemeubileerd. Jan Snel levert bijvoorbeeld kleedlokalen, ingericht met banken en kasten, maar ook volledig ingerichte kantines en kantoren. Het verhuren van meubels varieert van een aantal weken tot een jaar of langer.

Interieurdesign

Een stap verder dan meubelverhuur is de optie tot interieurdesign. Bij Jan Snel werken we samen met diverse stylisten en interieurarchitecten die precies de juiste setting kunnen creëren in het interieur, van korte looplijnen en een economische indeling tot en met high-end interieurdesign. We nemen u alles uit handen, zodat u meteen aan de slag kunt zodra het pand opgeleverd is.

 


  Selecteer een keuze

  Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
  Totaalonderhoud

  Uiteraard biedt Jan Snel het totaalonderhoud aan van het vastgoed dat ze bouwt. Preventief zorgen we ervoor dat projecten in perfecte staat blijven. Hierdoor gaan ze langer mee en wordt de levenscyclus verlengd, wat een positieve invloed heeft op de exploitatiekosten. We controleren regelmatig alle technische installaties en de opstallen. Doordat we proactief inspelen op onderhoudswerkzaamheden kunt u ervan uitgaan dat uw gebouw altijd in optima forma verkeerd.

  Plug and play

  Een gebouw zonder internet is anno nu niet sleutelklaar. Of het nu gaat om wonen of werken, bewoners of werknemers willen direct online zodra ze een nieuw gebouw in gebruik nemen. Jan Snel zorgt ervoor dat gebouwen connected zijn met de buitenwereld zodra het project gereed is om in gebruik te nemen. We maken gebruik van de nieuwste en meest veilige technologieën, zodat u meteen door kunt zodra u binnenkomt.


   Selecteer een keuze

   Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
   Finance

   De flexibiliteit van onze oplossingen vraagt ook om andere manieren van samenwerken. Natuurlijk bouwen we projecten in opdracht, maar ook huren of leasen van onze producten is bespreekbaar. Onze ervaring in de markt is dat flexibiliteit in de financieringsvorm vele voordelen biedt naar de toekomst toe. Sommige opdrachtgevers zijn nu genoodzaakt om projecten te realiseren, maar weten al dat ze over 15 jaar andere keuzes moeten maken. Omdat onze bouwmethode zeer flexibel is, is de financieringsvorm dat niet minder.

   Verhuisservice

   Grote groepen in één keer verhuizen en onderbrengen in een tijdelijk onderkomen en dan weer terugverhuizen? Jan Snel regelt het. We zorgen dat bewoners of medewerkers in zeer korte tijd een tijdelijke woning of werkplek in de buurt krijgen. We regelen dit via onze tijdelijk gebouw oplossingen. In de tijdelijke accommodatie regelen we dat het leven gewoon door kan gaan. Zodra de nieuwe locatie gereed is, verhuizen we iedereen weer terug. U heeft nergens omkijken naar.

   Dienstverlening

   Matthijs Verweij - Huisvestingsadviseur regio Noord-Holland

   Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

   Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het formulier in. We nemen direct contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement