Welkom bij
Jan Snel

Join de Jan Snel club!

Als marktleider in modulair bouwen realiseren wij huisvesting in de ruimste zin van het woord. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en zorgen altijd voor een passende oplossing. Daarbij zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s en jonge talenten die ons team komen versterken. Bij Jan Snel combineren we hard werken met plezier. Bij Jan Snel gaan we altijd voor de volle 100% en zetten allemaal net dat stapje extra. Maar ook een potje pingpong of de vrijdagmiddagborrel mag niet ontbreken. Wil jij werken in een internationaal, groeiend bedrijf waarin persoonlijke groei gestimuleerd wordt, de familiecultuur centraal staat en daarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat?
Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct.


  Selecteer een keuze

  Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
  Even voorstellen...

  Jan Snel Flexibel Bouwen is een toonaangevende, internationaal opererende familieonderneming met meer dan een halve eeuw ervaring in flexibel bouwen en gespecialiseerd transport. Gestart in 1960 inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met meer dan 350 medewerkers en zo’n € 150 miljoen omzet. Jan Snel heeft vestigingen in Montfoort, Hulst, Eemshaven, Bornem in België en Bochum in Duitsland.

   

  Jan Snel in cijfers

  350

  Er werken 350 medewerkers bij Jan Snel

  140

  Jan Snel heeft in 2018 €140 miljoen euro omzet behaald

  10

  Jan Snel biedt 10 verschillende type huisvesting aan

  2018

  Jan Snel heeft in 2018 225.800 m2 huisvesting gecreëerd.

  Werken bij Jan Snel

  Sarah van den Berg - HR

  Vacature@jansnel.com
  +31 (0)348 47 90 90

  Enthousiast geworden?

  Neem nu snel contact met ons op of solliciteer direct!
  En misschien word jij wel onze nieuwe snelle collega.

   Upload hier je CV