De bouwsystemen van Jan Snel

De snelle oplossing

Bent u gebaat bij snelheid en efficiëntie dan biedt Jan Snel de snelle oplossing. Deze oplossing kan binnen 1 dag geleverd worden en is zeer flexibel.

De praktische oplossing

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing gecombineerd met comfort, dan is dit wat u zoekt. Snelle levertijd, maar een hogere binnenhoogte en met cementgebonden vloeren.

De kwalitatieve oplossing

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing met een permanente uitstraling en permanente kwaliteit, dan is onze kwalitatieve oplossing de beste keus.

Bouwsystemen

K1000

K1500

K3000-B

Comfort
Isolatie
Flexibiliteit
Circulair
Energieprestatie
Levertijd
Binnenhoogte unit2500 cm2750 cm2700 cm
Plaatsing
Uitstraling
Prijs

Unit op maat nodig?

Uw wens is onze ambitie. Dit betekent dat wij alles op alles zetten om samen met u tot de perfecte oplossing te komen. Naast de standaard systemen biedt Jan Snel ook maatwerk aan. Van een binnenhoogte van 4 meter en hoger tot aan een compleet, uniek bouwwerk voorzien van gevel. De oplossingen zijn eindeloos. Neem contact met ons op dan denken wij graag met u mee voor een totaal oplossing.

 

Elke huisvesting is mogelijk bij Jan Snel

Bij Jan Snel is alles mogelijk. Het modulaire bouwsysteem van Jan Snel combineert snelheid met kwaliteit. Binnen 2 dagen kunnen wij bij Jan Snel een tijdelijke huisvesting voor u creëren.

Unit op maat nodig?

Voor snelle en tijdelijke oplossingen biedt Jan Snel zowel hergebruikte als nieuwe modulaire units aan. Mocht de oplossing die u zocht niet bij onze units op voorraad staan, dan maken we de units graag nieuw voor u!

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u en/of uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement