Een winstgevend project begint bij de bouw

Wat als een project 30-50% sneller gerealiseerd kan worden dan u gewend bent? Kwaliteit van leven met de uitstraling van nu, alleen sneller en efficiënter opgeleverd. Dan wordt investeren in vastgoed of zorgvastgoed interessant!

 Jan snel

Investeren in vastgoed

In Nederland blijft grote vraag ontstaan naar verschillende huisvesting binnen woonvastgoed, zorgvastgoed en utiliteit. Hier moet snel en efficiënte huisvesting worden gerealiseerd met een hoge kwaliteit. Dit biedt een unieke kans voor modulaire bouw.

Er worden inmiddels steeds meer succesvolle woningprojecten in de markt gezet die worden uitgevoerd via deze manier van bouwen, waarbij volledige gebouwen worden gemonteerd met behulp van vooraf in de fabriek samengestelde modules. De afgelopen jaren realiseerden we diverse projecten via onze modulaire bouwmethode. Projecten die voldoen aan het geldende Bouwbesluit en dus aan alle voorwaarden om permanent te blijven staan, maar met veel meer vrijheid om het gaandeweg aan te passen en zelfs te verplaatsen of te verwijderen als het nodig is. In no-time is de grond weer vrij, klaar voor een volgend bestemmingsplan. Dat zijn significante voordelen op termijn. Maar deze projecten zijn twee keer zo snel gebouwd als vergelijkbare projecten via reguliere bouw en kosten bijna 20% minder in realisatie. Dat moet iedere ontwikkelaar als muziek in de oren klinken en daarmee wordt investeren in vastgoed nog leuk ook

Investeren in vastgoed in cijfers

50%

Onze manier van bouwen is tot bijna 30-50% sneller dan traditionele bouw.

100

Onze projecten voldoen voor 100% aan het geldende bouwbesluit.

1

We komen 1 belofte altijd na: wij bouwen met een Geen Gezeur Garantie.

28k

Het grootste modulaire gebouw wat we realiseerden heeft een oppervlakte van 28.000 m² en klaar in 11 maanden.

Jan snel levert snelle, flexibele en efficiënte huisvesting

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u nu een ziekenhuis wilt bouwen, op zoek bent naar een bedrijfspand, industriële huisvesting, onderwijshuisvesting of een tijdelijke noodhuisvesting, u bent bij Jan Snel aan het goede adres. Doordat projecten 30 tot 50 procent eerder worden opgeleverd, haalt u meer efficiëntie uit uw project. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk, zodat de huisvesting hierna weer opnieuw in de markt kan worden gezet. U vindt de verschillende mogelijkheden in ons magazine JNSNL.


  Selecteer een keuze

  Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
  De mogelijkheden zien van Jan Snel?

  Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die Jan Snel biedt? Binnen elk marktsegment kunnen we u van  huisvesting voorzien. U vindt de verschillende mogelijkheden in onze brochure.


   Selecteer een keuze

   Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
   Investeren in vastgoed

   Patrick Waumans - Huisvestingsadviseur

   Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

   Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement