De kernwaarden
van Jan Snel

Huisvesting van elk formaat

Ons team van professionals steekt elke dag de handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat huisvestingsoplossingen gerealiseerd kunnen worden. Daarbij staan uiteraard uw wensen voorop. Een ding is zeker, we weten van aanpakken en geven meer dan 100%. Pas als u tevreden bent, zijn wij het ook. Kortom; voor elke planning en elk budget bieden wij een oplossing. Van functioneel tot luxueus. Modulaire huisvesting met hoge kwaliteitseisen. Én dan zeer efficiënt, flexibel in te zetten en in de helft van de tijd gerealiseerd. Jan Snel; huisvesting van elk formaat!

Flexibele snelheid

Onze manier van bouwen is uniek. Geen traditionele bouwmethodes, maar door middel van modulair bouwen bieden wij hoogwaardige huisvestingsoplossingen aan. Dit zit al meer dan 55 jaar in ons bloed, dus we spreken uw taal en kennen uw uitdagingen. Samen werken we aan het creëren van meerwaarde en een tastbaar resultaat. We leveren niet alleen bouwprojecten 30 tot 50% sneller op, maar creëren ook veel efficiëntie voor u. Door flexibel te bouwen kunnen we u vele mogelijkheden aanbieden. Van eenvoudige, kleinschalige tijdelijke huisvesting tot op maat gemaakte permanente bouwprojecten in elk marktsegment.

Klantgerichte betrouwbaarheid

Als familiebedrijf hebben we een enorme groei meegemaakt. Van lokale speler tot wereldwijde partner. Inmiddels zijn we een gevestigde naam met een voortreffelijke reputatie zowel binnen de transport- als de bouwsector. De ambitie van onze klanten staat altijd voorop. We houden de lijnen kort, geloven in een persoonlijk, oprecht contact. Een duurzame relatie, waarbij we samen gaan voor duurzaam resultaat. We stellen hoge eisen aan onze producten, dienstverlening en medewerkers. Want wij willen dat onze producten en diensten probleemloos worden geleverd, tegen lage kosten, minimale tijd en met het grootste gemak.


Kernwaarden

Toegevoegde waarde realiseren

We geloven in een schone wereld zonder verspilling. Een wereld waarin grondstoffen niet alleen hergebruikt worden, maar waarin volledig circulair gewerkt kan worden. Zero Waste noemen we dat. Voor ons niet zomaar een loze kreet, maar een belofte voor de toekomst. Voor ons is het de uitdaging om in elke stap van het proces waarde te creëren voor u. Door grondstoffen en producten opnieuw te blijven gebruiken, behouden we de waarde en creëren daarmee meerwaarde voor uw project en voor de wereld om ons heen.

Volledige ontzorging

Wij bouwen niet alleen, maar we doen nog meer, veel meer. Wij geloven in totaaloplossingen. Van bouwen tot volledig transport. Van sanitair tot verlichting. Van vloerbedekking tot aankleding. Van kabelmanagement tot klimaatbeheersing en van projectmanagement tot inhuizen. Wat uw wens ook is, wij realiseren het; kwalitatief en snel! De mogelijkheden zijn eindeloos. If you can dream it, we can build it. We staan nooit stil, kijken altijd vooruit. Hoe kunnen we u ook in de toekomst blijven ontzorgen?

Kernwaarden

Wendy van Duijnhoven - Marketing & Communicatie Manager

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement