Jan Snel staat voor snel, modulair en circulair bouwen

Onze missie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze klanten in staat zijn op een goede manier invulling te geven aan hun huisvestingsvraagstukken. Dit doen we door het leveren van flexibele, modulaire bouwoplossingen en het bieden van totale ontzorging in het proces. Zo creëren we in elke stap meerwaarde voor onze klanten.

Onze visie

De wereld van de bouw is continu in beweging. Nieuwe materialen, ambitieuze klanten, wet- en regelgeving en innovatieve mogelijkheden bieden nieuwe inzichten en kansen. Hier spelen we bij Jan Snel dagelijks op in. Welk huisvestingsvraagstuk er ook is, wij hebben een passende oplossing. Van eenvoudige, kleinschalige tijdelijke huisvesting tot op maat gemaakte permanente bouwprojecten in elk marktsegment.


Missie, visie & strategie

Onze strategie

Op basis van jarenlange expertise zijn we in staat flexibele huisvesting te realiseren die naadloos aansluit bij de identiteit van de opdrachtgever en de wensen van de gebruikers. Naast het vakmanschap van onze mensen, de kracht van ons netwerk, de kwaliteit van onze bouwsystemen en units is duidelijke communicatie met de opdrachtgever van essentieel belang om te komen tot de beste oplossingen. Flexibel bouwen is in een vloeiende beweging ruimte scheppen, aanpassen en teruggeven. Wij willen ons onderscheiden door operational excellence en zo in elke stap van het proces toegevoegde waarde voor de klant te realiseren.

 

Missie, visie & strategie

Wendy van Duijnhoven - Marketing & Communicatie Manager

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bel ons dan of vul onderstaand formulier in. We nemen direct contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement