Kom binnen bij bedrijven-week

Kom binnen bij bedrijven-week

10 maart 2020 |

Jan Snel neemt deel aan de Kom Binnen Bij Bedrijven-week. Initiatiefnemer Groener Hart Werkt! organiseert deze week inmiddels al voor de zevende keer. Via dit regionale platform werken bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen aan circulaire economische initiatieven in het Groene Hart.

De Kom Binnen Bij Bedrijven-week is bedoeld voor een breed publiek: iedereen die geïnteresseerd is in bedrijven en organisaties, ongeacht of het voor nu of later is, krijgt de mogelijkheid kennis te maken met diverse bedrijven in de regio. De Kom Binnen Bij Bedrijven-week vindt dit jaar plaats van maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart.

Altijd al benieuwd geweest naar de organisatie Jan Snel en onze werkwijze? Bezoekers krijgen deze week een kijkje in de keuken. Belangstellenden kunnen deelnemen aan een rondleiding door het bedrijf en de fabriek. Hier krijgen bezoekers de kans om het productieproces van dichtbij te bekijken. Op deze manier krijgen zij een beter beeld van hoe het bouwen van de modulaire units nu eigenlijk in zijn werk gaat.

Vind jij dit interessant of ken je iemand voor wie dit interessant is? Schrijf je dan hier direct in voor een bezoekje aan Jan Snel. Ook is hier meer informatie over de Kom Binnen Bij Bedrijven-week te vinden. Zien we je dan?