Tour d’Eemshaven

Tour d’Eemshaven

12 maart 2020 |

Jan Snel neemt deel aan Tour d’Eemshaven. Initiatiefnemer Arriva touring organiseerde deze rondrit in het Groningse Eemshaven. Gisteren om 14.00 uur reed de uiterst luxueuze touringcar weg van zijn startplaats aan de Handelskade West in Delfzijl.

De eerste etappe van de Tour d’Eemshaven eindigde bij Nijlicht in de Eemshaven. De Tour-deelnemers kregen daar van Groningen Seaports een update van de laatste ontwikkelingen in de Eemsdelta regio. De tweede etappe van de Tour voerde de deelnemers door de Eemshaven en bevatte twee tussensprints voor bedrijfsbezoeken aan Jan Snel en DHSS.

Om 15.30 uur arriveerde de Tour bij Jan Snel. Tijdens het bedrijfsbezoek kregen de deelnemers een kijkje in de keuken. Middels een rondleiding door het bedrijf en de fabriek kregen de leden de kans om het productieproces van dichtbij te bekijken, om op deze manier te ervaren hoe het bouwen van de modulaire units nu eigenlijk in zijn werk gaat.

Jeroen Verkleij, Huisvestingsmanager bij Jan Snel, verzorgde de rondleiding in de bedrijfshallen van Jan Snel. ‘’ Het was een super geslaagde dag. Ze vonden het leuk in de keuken te kijken en eens te zien wat de buren daadwerkelijk doen. Het idee van een bouwkeet vervaagt steeds meer ten opzichte van de units die we nu bouwen.’’, Aldus Verkleij.

Bedrijfsbezoek

Ook altijd al eens bij Jan Snel  langs willen komen? Vraag dan snel hier vrijblijvend een bedrijfsbezoek aan. Wij ontvangen u graag!

Aanvraag bedrijfsbezoek

Wilt u een keer het modulair bouwproces van dichtbij bekijken? Jan Snel biedt rondleidingen aan in de fabriek, waar u het bouwproces kunt ontdekken en modelwoningen kunt bekijken.

Tijdens deze rondleiding worden al uw vragen beantwoord en kunt u met eigen ogen zien dat de mogelijkheden bij Jan Snel eindeloos zijn. Wij heten u van harte welkom in onze fabriek!    Ik ga akkoord met het privacystatement