Jan Snel staat voor snel, modulair en
circulair bouwen

Jan Snel

Al 60 jaar ervaring

Jan Snel Flexibel Bouwen is een toonaangevende, internationaal opererende familieonderneming met meer dan een halve eeuw ervaring in flexibel bouwen en gespecialiseerd transport. Gestart in 1960 en inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met meer dan 350 medewerkers en zo’n € 150 miljoen omzet. Jan Snel heeft vestigingen in Montfoort, Hulst, Eemshaven, Sint-Niklaas in België en Bochum in Duitsland.

Van tijdelijk tot permanent in elk segment

Een nieuw kantoorgebouw, school, sporthal of ziekenhuis. Permanent of tijdelijk wij regelen het goed en snel. Door onze innovatieve bouwmethode bieden we oplossingen waar u slechts van durft te dromen. Voor elk segment hebben wij een oplossing voor u.

 

Onze dienstverlening

Bij Jan Snel bouwen we niet alleen, maar we doen nog meer, veel meer. Bij Jan Snel staat u als klant centraal. Wij denken graag met u mee zodat wij samen met u tot een perfecte oplossing komen voor al uw huisvestingsvragen. Van onderwijshuisvesting tot permanente ziekenhuizen, de oplossingen zijn eindeloos. Met Jan Snel bouwt u zonder zorgen, afspraak is afspraak. Met korte lijnen regelen wij het allemaal snel, kwalitatief en circulair. Wij geloven in een totaaloplossing!

 

Jan Snel in cijfers

350

Ruim 350 medewerkers zijn in Dienst bij jan Snel in Nederland, België en Duitsland

10

Inmiddels hebben we 10 verschillende typen huisvesting ontwikkeld en gerealiseerd

28%

In 2018 realiseerden we een groei van 28%

225k

Ruim 225.800 vierkante meter huisvesting is er tot nu toe in Europa gerealiseerd

Waar staan we voor?

Bij Jan Snel staat u als klant centraal. Wij zijn continue bezig ons processen te verbeteren om u als klant 100% te blijven ontzorgen en zo in elke stap van het proces toegevoegde waarde voor u als klant te realiseren.
Wij bieden een antwoord op al uw huisvestingsvragen en zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. En dit alles snel, kwalitatief, modulair en circulair. Bij Jan Snel gaan we voor een totaaloplossing!


  Selecteer een keuze

  Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
  Bekijk hier alle mogelijkheden van Jan Snel

  Bij Jan Snel zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen met u vinden wij een antwoord op al uw huisvestingsvragen. Op zoek naar inspiratie of naar wat Jan Snel allemaal al heeft gebouwd? Bekijk het in ons magazine!


   Selecteer een keuze

   Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
   Over ons

   Wendy van Duijnhoven - Marketing & Communicatie Manager

   Heeft u een vraag of opmerking? Neem met ons contact op!

   Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement