AmstelHome

portfolio

AmstelHome

In opdracht van RAVAM CV en in samenwerking met Student Experience bouwden we 520 studentenwoningen in Amsterdam, AmstelHome genaamd. De eerste paal is op 19 januari 2015 geslagen en het project is opgeleverd op 26 augustus 2015. In 9 maanden tijd realiseerden we dit totale project, na Ravel Residence ons tweede grote studentencomplex.

Naast 520 studentenwoningen bestaat het gebouw onder meer uit een wasserette, een horecagelegenheid en een waar basketbalveld op het dak. Het studentencomplex blijft minimaal 12 jaar staan en heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 16.000 m², onderverdeeld in vijf bouwlagen. In het midden genieten studenten van een gezamenlijke tuin.

 • Huisvestingoplossing

  Studentenhuisvesting

 • Oppervlakte

  16.000 m2

 • Bouwtijd

  9 maanden

 • Opdrachtgever

  RAVAM C.V.

Alle woningen zijn voorzien van een keuken en badkamer en hebben een vloeroppervlakte van ongeveer 21 m². Er zijn twee typen woningen, waarvan 1 overeenkomt met Ravel Residence. Qua installatie hebben we hier maatwerk geleverd en zijn we niet aangesloten op de stadsverwarming.

Onze projecten in cijfers

9


In slechts 9 maanden tijd realiseerde Jan Snel studentenwoningen in Amsterdam

520


Met 520 studentenwoningen een project waar Jan Snel met recht trots op kan zijn

21


Elke studentenkamer meet 21 m2, volledig uitgevoerd met eigen badkamer en keuken

5


Ook het aantal bouwlagen is uniek te noemen, zelden worden er zulke grote modulaire gebouwen gebouwd als dit 5-laags gebouw

portfolio

Neem contact met ons op

  Ik ga akkoord met het privacystatement