AZ Rieverenland

portfolio

AZ Rieverenland

Huisartsenboxen

Voor het AZ Rivierenland in Bornem en Rumst heeft Jan Snel twee huisartsenboxen geplaatst. In deze ruimtes kunnen mogelijk besmette corona-patiënten worden ontvangen en wachten op het bezoek aan een dokter. Op die manier worden de patiënten uit de wachtkamers van de huisartsen en ziekenhuizen gehouden om besmettingsgevaar te voorkomen.

Noodzaak

De genomen maatregelen om de corona-pandemie in te dammen zijn zwaar, maar noodzakelijk. Jan Snel helpt daar waar mogelijk bij de bestrijding van het coronavirus door de levering van tijdelijke (medische) huisvesting in welke vorm dan ook. Een goed voorbeeld zijn deze huisartsenboxen die afgelopen woensdag 19 maart in Bornem zijn geplaatst. De huisartsenboxen zijn een initiatief van het AZ Rivierenland, huisartsenkring Schelde-Rupel en de gemeentebesturen. Alle drie de partijen waren op zoek naar een mogelijke manier om besmettingsgevaar te voorkomen tussen (mogelijke) corona-patiënten en andere patiënten. Op deze manier kan contact worden vermeden.

Verschillende modulaire units

De verschillende modulaire units worden aan elkaar verbonden tot drie ruimtes. Twee ruimtes doen dienst als dokterskabinet en in de andere ruimte zit een ontvangstmedewerker. AD Rivierenland heeft de ruimtes ingericht met het benodigde medische en administratieve materiaal. De units zijn binnen een paar dagen geplaatst en hiermee kon Jan Snel direct een flexibele en kwalitatieve oplossing bieden voor de dringende noodvraag.

Indien u ook direct tijdelijke (medische) huisvesting nodig heeft neemt u dan contact op met een van onze huisvestingsadviseurs.

 • Duur

  3 dagen

 • Grootte

  1 bouwlaag

 • Type

  Medische huisvesting

 • Opdrachtgever

  AZ Rieverenland

 • Gebruiker

  AZ Rieverenland

portfolio

Neem contact met ons op

  Ik ga akkoord met het privacystatement