Gezondheidscentrum

portfolio

Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum Buiksloterham is een nieuw geïntegreerd eerstelijns gezondheidscentrum voor de wijken Buiksloterham & Overhoeks in Amsterdam.

Het tijdelijke gebouw - door ons gerealiseerd in opdracht van de gelijknamige Stichting - staat centraal tussen deze wijken en bestaat uit negen verschillende ruimtes met een totale oppervlakte van 216 m2.

 • Huisvestingoplossing

  Gezondheidscentrum

 • Oppervlakte

  216 m2

 • Bouwtijd

  1 week

 • Opdrachtgever

  Stichting Buiksloterham & Overhoeks

Soms vraagt een project meer tijd qua afstemming aan de kant van de opdrachtgever en daarmee extra flexibiliteit van ons. Conform afspraak én met een paar stappen extra realiseerden we het gezondheidscentrum in één week.

Als alles volgens planning verloopt is de nieuwbouw van het centrum begin 2018 gereed.Tot die tijd zijn meerdere zorgaanbieders in de eerstelijns gezondheidszorg in het tijdelijke gebouw optimaal bereikbaar.

Onze projecten in cijfers

216


Volledig afgestemd met de opdrachtgever om zo gebruikersvriendelijk mogelijk te zijn, beslaat dit tijdelijke pand 216 m2.

2018


In 2018 zal het nieuwe permanente gezondheidscentrum worden opgeleverd.

1


Door een aantal extra stappen te zetten kon dit gave project in één(!) week tijd worden opgeleverd.

9


Dit tijdelijke gezondheidscentrum is opgebouwd uit negen verschillende ruimtes, waarin een huisarts, fysiotherapeuten en tandartsen zich huisvesten

portfolio

Neem contact met ons op

  Ik ga akkoord met het privacystatement