Shell

portfolio

Shell

Jan Snel zit overal ter wereld, ook in Qatar. We kregen de opdracht om daar een cleanroom te bouwen voor Shell. Een prachtkans natuurlijk, want we zetten graag onze expertise in om ook aan die kant van de wereld een mooi project te realiseren. Shell was voor de stop in 2015 op zoek naar een partner die hen kon helpen bij het ontwerpen en snel plaatsen van een cleanroom.

Het hele traject nam minder dan zes maanden in beslag. Voor de opbouw van de cleanroom in Doha kwam een team van zes mensen naar Qatar. Inmiddels is de verplaatsing naar een permanente plek dichtbij de fabrieken van Shell bijna afgerond. Ook voor deze verplaatsing naar Ras Laffan werden we weer ingeschakeld. De cleanroom kan voor de stop van maart 2016 worden ingezet.

 • Huisvestingoplossing

  Cleanroom

 • Oppervlakte

  320 m2

 • Bouwtijd

  6 maanden

 • Opdrachtgever

  Shell

Onze projecten in cijfers

320


Met een vloerbelasting van 3.000 kg m2 en een laboratorium met overdruk gebouwd neemt de cleanroom een totale oppervlakte van 320 m2 in.

6


Jan Snel zag het als een geweldige kans om dit internationale project te realiseren in Qatar, en dat slechts binnen 6 maanden.

1


De cleanroom heeft één verdieping en kon daardoor snel ontworpen en geplaatst worden.

portfolio

Neem contact met ons op

  Ik ga akkoord met het privacystatement