Total Raffinaderij

portfolio

Total Raffinaderij

Binnen circa drie weken 1.512 m2 aan kantoorruimte plaatsen? Jan Snel bewerkstelligt het met het grootste gemak voor opdrachtgever Total Raffinaderij Antwerpen nv. En dan is dit pas de eerste fase van het project. De tijdelijke huisvesting op de raffinaderij van Total (OPTARA) zal zo’n twee jaar blijven staan.

Deze eerste fase van het project bestaat uit een groot aantal ruimtes: 35 kantoorruimtes en vier sanitairruimtes. Daarnaast zijn er nog twee buitentrappen en één binnentrap. De tweede fase van het project wordt eind april 2014 opgeleverd en bestaat uit 82 units welke ook allen gebruikt zullen worden als kantoor.

 • Huisvestingoplossing

  Kantoor

 • Oppervlakte

  1.512 m2

 • Bouwtijd

  3 weken

 • Opdrachtgever

  Total

Het project is gebouwd in K1000 en omgebouwd naar EBB-isolatienormering. Bovendien is de tijdelijke huisvesting volledig RF60 (brandwerend). De medewerkers van Total Raffinaderij Antwerpen kunnen gebruikmaken van data, inverters en er wordt in het sanitair enorm veel water bespaard door de HWA-terugwinningsinstallatie voor het doorspoelen.

Onze projecten in cijfers

1.512


De tijdelijke huisvesting voor Total is 1.512 m2 en is gebouwd in K1000 en omgebouwd naar EBP-isolatienormering.

3


Ondanks de totale oppervlakte van 1.512 m2 wist Jan Snel het project binnen drie weken tijd te verwezenlijken in Duitsland.

2


Door de realisatie van dit project voorziet Jan Snel Total met een groot aantal ruimtes opgedeeld in twee verdiepingen.

60


Door de strikte eisen op het terrein van Total zijn alle units 60 minuten brandwerend uitgevoerd.

portfolio

Neem contact met ons op

  Ik ga akkoord met het privacystatement