Sport & Events

SPORTEVENEMENTEN
EN EVENTS

Bij grote internationale (sport)evenementen zijn verschillende gebouwen nodig. Kantoren voor de wedstrijdleiding, kleedkamers, ontvangstruimten, kantines en restaurants en natuurlijk sanitair. Jan Snel is hofleverancier van tijdelijke gebouwen bij enkele van de grootste evenementen van Nederland.

Sport & Events

Sporthuisvesting met een permanente uitstraling

Als specialist in tijdelijk onderdak levert Jan Snel alle denkbare gebouwen. Naast standaard woonunits en tijdelijke kantoren zijn dat ook eventgebouwen, hotelkamers, complete ziekenhuizen, robuuste offshore bouwketen en scholen.

Daarnaast worden we steeds vaker gevraagd een unieke oplossing op maat te bieden voor een bepaalde speciale gelegenheid zoals grote evenementen . Met onze uitgebreide ervaring kunnen we elke vraag beantwoorden. Bij speciale projecten vervaagt de grens tussen tijdelijk en (semi)permanent. In ieder geval is vaak aan het gebouw niet te zien dat dit een tijdelijke oplossing is. Daarvoor is het design te bijzonder en uniek. De gebouwen doen in niets meer denken aan ‘standaard’ noodgebouwtjes. En dat is precies de bedoeling van de opdrachtgevers.

De druk van grote evenementen

Jaar in jaar uit bewijzen de professionele teams van Jan Snel bestand te zijn tegen de druk van een groot evenement. Wij krijgen vaak maar enkele dagen de tijd om vele honderden vierkante meters bebouwd oppervlak neer te zetten. Inclusief alle nutsvoorzieningen en bekabeling voor computers en telefoons. Complete restaurants met horecakeukens, receptieruimten, (pers)conferentiezalen en kleedkamers met doucheruimten en sanitair voor de beste golfers, tennissers, volleyballers en ruiters ter wereld. Het moet tóp zijn.

Goede begeleiding van eigen technische dienst

Als ‘huisbaas’ van de tijdelijke gebouwen zijn wij natuurlijk zeer alert op voortdurende service. Ons werk is na plaatsing niet voorbij. Gedurende het evenement, dat gewoonlijk een week tot enkele weken kan duren, blijven wij 24 uur per dag beschikbaar voor preventief onderhoud en trouble shooting. In nauwe samenwerking met de organisatoren zorgen wij dat de tijdelijke huisvesting gedurende het hele evenement in topvorm blijft.

Van cabine tot paviljoen

Flexibiliteit speelt een grote rol bij events, terwijl uitstraling ook belangrijk is. We plaatsen regelmatig representatieve tijdelijke kantoren met ontvangstbalie voor de grotere events, maar ook meerdere complete sportcomplexen of nieuwbouw sporthal. The sky is the limit. Wat u nodig hebt, kunnen wij bouwen. Wij maken graag samen met uw of onze eigen architect een ontwerp op maat voor uw gebruiksdoel.

De voordelen van Jan Snel

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u een sporthal wilt bouwen, hospitality-ruimte, een clubhuis of een kleedruimte: alles is mogelijk! Projecten worden 30-50 % eerder opgeleverd waardoor u meer efficiëntie voor uw project behaalt. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk waarna de huisvesting weer opnieuw in de markt kan worden gezet. Dit levert u veel flexibiliteit op. Daarnaast geven we een Geen Gezeur garantie op al onze bouwprojecten.


  Selecteer een keuze

  Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
  Onderwijshuisvesting in cijfers

  11

  We leverden voor meer dan 11 sportevents tijdelijke gebouwen en accomodaties.

  24

  Bij evenementen staat ons team 24 uur per dag klaar om opdrachtgevers te ondersteunen, mocht dit nodig zijn.

  600

  We realiseren 600 m² tijdelijke gebouwen bij de HP Beach Open en NK Beach Volleybal.

  1

  Eén keer leverden we units over de Atlantische Oceaan, tijdens het Alpine Worldcup Ski Event in Whistler Canada.

  Huisvesting van elk formaat

  Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
  Lees hier verder.


   Selecteer een keuze

   Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
   Sport & Events

   Jeroen - Huisvestingsadviseur Drenthe, Groningen, Friesland & Flevoland

   Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

   Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement