Expert in transport van schroot binnen Europa

Jan Snel

Al ruim 55 jaar ervaring en expertise

Jan Snel Transport bestaat al ruim 55 jaar en is een belangrijk onderdeel van het bouwbedrijf Jan Snel. Het wagenpark bestaat uit 43 hoogwaardige trucks. Met veel kwaliteit, ervaring en klantgerichtheid staat onze transportafdeling altijd voor u klaar.

Het grootste deel van het transport is specifiek gericht op het transport van schroot en bedient opdrachtgevers in geheel Europa. Hierin ligt onze expertise en onderscheiden we ons onder meer met eigen op- en overslagfaciliteiten en een uniek zelfontwikkeld verticaal beladingssysteem. Hiermee kunnen we uw 20 en 40 ft. containers ook van bovenaf laden, zodat u de maximale capaciteit kunt benutten.

25% van de trucks zijn gereserveerd voor het (soms ook wereldwijde) transport van de units voor verhuur en verkoop. Dagelijks rijden de vrachtwagens met extra lage opleggers, in de juiste volgorde naar de bouwlocaties om er complete huisvesting af te leveren. Met volwaardige eigen transportfaciliteiten voor geprefabriceerde gebouwen hebben we ook deze cruciale schakel in het bouwproces volledig in eigen hand.

Jan Snel Transport is al een halve eeuw dé specialist als het gaat om veelzijdig transport door heel Europa. We bieden u een totaalconcept, waarbij u zelf bepaalt van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u ons alleen inschakelen voor het transportgedeelte, maar u kunt ook besluiten het volledige traject aan ons over te laten in de vorm van ketenregie.

Jan Snel Transport is als erkend vervoerder van afval geregistreerd in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast zijn we in Duitsland een erkend vervoerder voor het transport van ongevaarlijk en gevaarlijk afval volgens Paragraaf 53 en 54 KrWG (afvalstoffenwetgeving in Duitsland). Bij ons is uw transport van begin tot einde in professionele, discrete en zeer ervaren handen.

Onze transportoplossingen in cijfers

55

Jan Snel transport heeft al meer dan 55 jaar ervaring in de transportsector.

8+

Onze transportklanten waarderen ons met een 8 of hoger.

43

Op dit moment bestaat ons wagenpark uit 43 hoogwaardige trucks.

25%

Een aantal van onze trucks zijn bestemd voor het vervoer van onze eigen units.

Innovatief en klaar voor de toekomst

Om onze service naar de opdrachtgever te blijven verbeteren, zoeken we altijd naar nieuwe en innovatieve oplossingen. Zo heeft Jan Snel transport laatst een volledig geautomatiseerd systeem geïntroduceerd waarmee orders door opdrachtgevers binnen en buiten het bedrijf via een webportaal kunnen worden aangemeld. Dat verbetert de communicatie naar de klant en zorgt ervoor dat de planning nog soepeler verloopt.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Werken bij Jan Snel?

Jan Snel is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transport. Al meer dan vijfenvijftig jaar transporteren we met grote zorg onze waardevolle ladingen voor onze klanten. Wil jij met ons meegroeien in een markt die momenteel zeer sterk in beweging is?

 

Transport

Simeon Roodenburg - Directeur Transport

Een van onze specialisten spreken? Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het formulier in. We nemen direct contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement