Units

Uw wens is onze ambitie

Voor snelle en tijdelijke oplossingen biedt Jan Snel zowel hergebruikte als nieuwe modulaire units aan. Mocht de oplossing die u zoekt niet binnen onze standaard oplossingen staan, dan maken we de units graag voor u op maat! Met deze units wordt snelheid gecombineerd met comfort en kwaliteit. De units zijn van alle gemakken voorzien en hebben een goed regelbaar binnenklimaat.

Units

Elke huisvesting is mogelijk bij
Jan Snel

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het modulaire bouwsysteem van Jan Snel combineert snelheid met kwaliteit. Bent u op zoek naar een kantoor omdat u gaat uitbreiden? Naar een schoollokaal, een kleedkamer of sanitaire unit voor een evenement? Of bent u op zoek naar een zorghuisvesting wegens ruimtegebrek? Permanent of tijdelijk, Jan Snel regelt het goed en snel. Door onze innovatieve bouwmethode bieden we oplossingen waar u slechts van durft te dromen. Jan Snel staat voor u klaar, want wij bieden huisvesting van elk formaat!

 

Inspiratie nodig?

Bent u op zoek naar meer inspiratie? Download het JNSNL magazine, hierin vindt u allerlei verschillende oplossing mogelijkheden. Allemaal ontwikkeld en uitgevoerd door Jan Snel.


  Selecteer een keuze

  Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
  Onze bouw & industrie oplossingen in cijfers

  24

  In 24 uur kunnen we een unit plaatsen waar dan ook in Nederland. Eén telefoontje is voldoende.

  3

  Tijdelijke huisvestingsoplossingen bouwen we normaal tot 3 lagen door. Maar meer kan ook in overleg.

  55

  Meer dan 55 jaar ervaring in flexibel bouwen.

  7

  De afgelopen jaren bouwden we in meer dan 7 landen flexibele oplossingen voor tijdelijke huisvesting.

  Huisvesting van elk formaat

  Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?

  Lees hier verder.


   Selecteer een keuze

   Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
   Meteen een unit bestellen? Neem contact met ons op!

   Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement