Huisvesting van elk formaat

Van tijdelijke tot
permanente huisvesting

Als specialist in modulair bouwen bieden we al meer dan 55 jaar oplossingen voor tijdelijke of permante huisvesting. Dit gaat om verschillende oplossingen voor grondgebonden woningen en gestapelde bouw waarbij snelbouw en kwaliteit een grote rol spelen.

Wonen

Van noodwoning tot modulaire woningbouw

Als je bedrijf Jan Snel heet dan kun je niet anders dan snelle, betrouwbare en kwalitatieve vastgoedoplossingen aanbieden. We hebben hierin dankzij meer dan 55 jaar ervaring veel deskundigheid opgebouwd. Die ervaring komt nu samen in onze modulaire woningbouw. Modulaire woningen zijn meer dan alleen een prefabwoning of prefabhuis. Met modulaire woningbouw realiseert Jan Snel kwalitatieve woningen. Dit kan een tijdelijke noodwoning zijn, maar ook oplossingen in de grondgebonden en gestapelde bouw.

Jan snel levert snelle, flexibele en
efficiënte huisvesting

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u nu een prefab huis wil bouwen, op zoek bent naar een snelbouw huis, permanente woning, tijdelijke noodwoning, studentenhuisvesting of arbeidsmigrantenhuisvesting. Projecten worden 30-50 % eerder opgeleverd waardoor u meer efficiëntie voor uw project behaalt. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk waarna de huisvesting weer opnieuw in de markt kan worden gezet. Dit levert u veel flexibiliteit op. Daarnaast geven we een Geen Gezeur garantie op al onze bouwprojecten.


  Selecteer een keuze

  Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
  Onze woonoplossingen in cijfers

  24

  In 24 uur kunnen we een noodwoning plaatsen, waar ook in Nederland. Eén telefoontje is voldoende.

  20

  Van opdracht tot bewoonbare woonwijk, wij regelen het - als het moet - in 20 weken.

  300

  Voor de NAM realiseerden we 300 woningen in Groningen, waarbij we de opdrachtgever op alle fronten ontzorgden.

  22

  Onze kleinste woonoplossing is een woning van 22 m², inclusief badkamer, douche, toilet en keuken.

  Huisvesting van elk formaat

  Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
  Lees hier verder.


   Selecteer een keuze

   Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
   Wonen

   Hans Oosterhoff - Huisvestingsadviseur Wonen

   Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

   Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement