Kwalitatieve
grondgebonden bouw

Wonen

Van tijdelijk tot permanente grondgebonden woonoplossingen bij Jan Snel

De ontwikkeling van de permanente modulaire woning is ontstaan vanuit de markt. Jan Snel kreeg steeds vaker de vraag vanuit opdrachtgevers om ook grondgebondenwoningen te leveren onder dezelfde voorwaarden als onze andere projecten: snel, topkwaliteit tegen een betaalbare prijs, flexibel op alle fronten en het complete ontzorging van onze opdrachtgevers. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardige woning, die ook aardbevingsbestendig is. We bouwen de woning in onze fabriek waardoor de weersomstandigheden geen invloed hebben op het bouwproces.

Er zijn verschillende mogelijkheden, namelijk

 • Tijdelijke woning
 • Noodwoning
 • Nul-op-de-meter-woning
 • Aardbevingsbestendige woning
 • Permanente woning
 • Gestapelde bouw

Jan snel levert snelle, flexibele en efficiënte huisvesting

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u nu een prefab huis wil bouwen, op zoek bent naar een snelbouw huis, permanente woning, tijdelijke noodwoning, studentenhuisvesting of arbeidsmigrantenhuisvesting. Doordat projecten 30 tot 50% eerder worden opgeleverd, haalt u meer efficiëntie uit uw project. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk zodat de huisvesting hierna weer opnieuw in de markt gezet kan worden.  Dit levert u veel flexibiliteit op. Daarnaast geven we een Geen Gezeur garantie op al onze bouwprojecten.

 

Meer over de dienstverlening van Jan Snel

Onze woonoplossingen in cijfers

24

In 24 uur kunnen we een noodwoning plaatsen, waar ook in Nederland. Eén telefoontje is voldoende.

20

Van opdracht tot bewoonbare woonwijk, wij regelen het - als het moet - in 20 weken.

300

Voor de NAM realiseerden we 300 woningen in Groningen, waarbij we de opdrachtgever op alle fronten ontzorgden.

22

Onze kleinste woonoplossing is een woning van 22 m², inclusief badkamer, douche, toilet en keuken.

Bekijk hier meer

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die Jan Snel biedt? Binnen elk marktsegment kunnen we u van  huisvesting voorzien. U vindt de verschillende mogelijkheden in ons magazine JNSNL.


  Selecteer een keuze

  Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
  Huisvesting van elk formaat

  Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
  Lees hier verder.


   Selecteer een keuze

   Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
   Grondgebonden bouw

   Hans Oosterhoff - Huisvestingsadviseur Wonen

   Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

   Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

    Ik ga akkoord met het privacystatement